Home Banner
Group Tours
Grupne Ture u Beogradu

Turistički obilasci Beograda sa licenciranim vodičem.

GPS Tours
GPS ture

Iznajmite skuter sa GPS uređajem u kojem su unapred snimljene rute sa najzanimljivijim znamenitostima Beograda! Obiđite grad na jedinstven i poptuno inovativan način.

Individual Scooter Rent
Induvidualno Iznajmljivanje

Otkrijte Beograd u potpunoj slobodi sa našim 49cc automatskim skuterima.

Business Scooter Rent
Devojačko Veče

Budi kreativna i drugačija, priredi drugarici devojačko veče koje ce zauvek pamtiti. Smile&Ride tim će ispuniti sve vaše zahteve i želje, i organizovaće skuter turu koja će prevazići vaša očekivanja!O Nama

Dopustite da vas odvedemo u nezaboravnu avanturu. Smile&Ride tim vam pruža uzbudljivu, jeftinu i zabavnu turu kroz Beograd.

Vožnjom skuterima obidjite najlepša mesta sa licenciranim vodičem. U toku vožnje, preko komunikatora na kacigama vodič će vam otkrivati tajne ovog grada. Osim što ćete saznati o našoj istoriji, tradiciji, želimo da naš grad osetite svim čulima. Osetite vetar na licu, sunce, mirise. Miris će nas dovesti i do restorana sa srpskim specijalitetima. Birajte da li želite ćevape, sarme ili gibanicu? Obavezno pojedite u nekoj od pekara burek, a zasladite se baklavom ili tulumbom. Uz našu preporuku obidjite najstarije srpske kafane, mesto gde se igrao prvi bilijar, gde je bila prva diskoteka na Balkanu ili posetite jedinu prodavnicu svilenih bombona. Već na pola ove avanture moraćete da kupite nove baterije za fotoaparat.
Pokazaćemo vam i naše reke, Savu i Dunav, ušće ove dve reke. Pokazaćemo vam naše crkve, manastire, muzeje i, naravno, naš ponos Hram Svetog Save. Na kraju ture obilazimo mesto sa koga se ceo grad vidi kao na dlanu, mesto koje vam mogu pokazati samo pravi beogradjani.

Za romantične Smile&Ride tim nudi mogućnost iznajmljivanja skutera na 24h, uz naše savete i ideje kako da što bolje i kvalitetnije upoznate Beograd.

Rezervišite svoje mesto, jer pravi trenutak za Beograd na skuterima je SADA!

About Us
About Us

Kontakt

Adresa:

Mišarska 7 (Nixon Caffe)
11000 Beograd
Srbija

Telefon:

Mobilni: +381 65 993 44 55
Viber & WhatsApp friendly
Svaki dan: 10:00 - 18:00

E-mail:

info@rentascooterbelgrade.com

 

Right Travel
Glob Metropoliten
Ski Staza
Carpe Diem
Belgradian
FunFit
Belgrade Adventure
Tatooed Now
Dan u Beogradu
Autoslavia
Apartmani Beograd
Arena Apartments
Facebook Page TripAdvisor Page