Ture

Belgrade Grand Tura

Od maja do oktobra Belgrade Grand Tour počinje u 13:00 časova svakog dana u nedelji ispred Hrama Svetog Save. Obilazak jedinstvenih i najznačajnijih znamenitosti i lokacija. Upoznajte grad neverovatne energije koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Upoznajte Beograd!

Detaljnije informacije o Belgrade Grand Turi.

City Relax Tura

Svakog vikenda tokom letnje sezone (jul-avgust) sa početkom u 09:00 časova ispred Hrama Svetog Save, Smile&Ride tim organizuje specijalnu turu - City Relax Turu! Tokom City Relax Ture imaćete priliku da udišete svež vazduh, uživate u najboljem pogledu na Beograd i okupate se na najpoznatijem beogradskom jezeru. Rezervišite svoje mesto što pre!

Detaljnije informacije o City Relax Turi.

Kayak&Scooter Sensation

Dinamična, uzbudljiva i puna tajni spremnih za otkrivanje, Kayak&Scooter Sensation tura će vam dočarati bogatu istoriju i neponovljivi šarm Beograda kao nijedna druga!
Zbog svog tempa i kolektivnog karaktera, Kayak&Scooter Sensation može biti idealna edukativna i dinamična team building tura za vaše zaposlene.

Detaljnije informacije o Kayak&Scooter Sensation.

 

GPS Ture

 

GPS Ture

Iznajmite skuter sa GPS uređajem u kojem su unapred snimljene rute sa najzanimljivijim znamenitostima Beograda! Obiđite grad na jedinstven i poptuno inovativan način.

Detaljnije informacije o GPS Turama.

 

Individualno Iznajmljivanje

Individualno Iznajmljivanje

Otkrijte Beograd u potpunoj slobodi sa našim 49cc automatskim skuterima. Prilikom iznajmljivanja skutera dobićete besplatnu mapu i brošuru sa znamenitostima Beograda, koje muzeje obavezno posetiti, sta od znamenitosti videti, u kojim restoranima večerati i na najbolji i najinteresantniji način provesti 24h u obilasku Beograda na skuteru.

Detaljnije informacije o Induvidualnom Iznajmljivanju.

 

Devojačko Veče

Devojačko Veče

Budi kreativna i drugačija, priredi drugarici devojačko veče koje ce zauvek pamtiti. Smile&Ride tim će ispuniti sve vaše zahteve i želje, i organizovaće skuter turu koja će prevazići vaša očekivanja!

Detaljnije informacije o Devojačkoj večeri

 

Iznajmljivanje za Firme

Iznajmljivanje za Firme

Firmama nudimo posebne uslove poslovanje i iznajmljivanje skutera na mesec dana, celu sezonu ili kalendarsku godinu.

Detaljnije informacije o Iznajmljivanju za Firme.

Facebook Page TripAdvisor Page